Kiemelt ajánlatok

Puskás Vendégház és Családi Pince

Platán Panzió

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Életfa vendégház

Csali Vendégház Tisza-tó

Kőtenger Panzió

Két Jóbarát Apartmanház

Szalóki Üdülőház

Legénd Üdülőfalu

Margaréta Apartman Ház

Spirit Apartman

Fekete Macska Panzió

Hanga Vendégház

Garzó Tanya Vendégház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Balogh-Szatmári Kúria

Elisabeth apartman

Bónom-zugi nyaraló

Éva Vendégház

Heves megye, Parád, Béke u. 30.

Pihenjen a Mátra északi lábánál, csendes, nyugodt környezetben! Kertes családi ház, 2 külön bejáratú, teljesen felszerelt apartmannal.

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Nagyné Körmendi Éva
Telefon: 06/59/311-431
Mobil: 06-30/40-82-329
E-mail cím: eva.vendeghaz@freemail.hu
Weboldal: www.parad.uw.hu

Szálláshely bemutatása:

Az Éva Vendégház Parádon, Észak-Magyarország egyik legnépszerűbb turisztikai régiójában, a település központjában, az egyik csendes utcában található. A kertes családi ház két külön bejáratú apartmant foglal magába, maximum 10 fő részére biztosít szálláslehetőséget. A csodálatos környezet kiváló pihenési lehetőséget biztosít az ideérkezők számára.

Az apartmanok 50, illetve 55 négyzetméteresek. Mindkét apartman két szoba összkomfortos, konvektoros gázfűtés van. Egy apartman előszobából, két egymásból nyíló szobából, konyhából valamint egy fürdőszobából áll. Egyik apartmanban kádas, másikban zuhanyzós fürdőszoba van. Mindkét apartmanban színes TV készülék, rádió, a konyhában mikrohullámú sütő, gáztűzhely és hűtőszekrény található.

Amennyiben igény van rá, gyermekágy és etetőszék is a vendégek rendelkezésére áll. Étkezés szempontjából az apartmanok önellátóak.

A házhoz a két apartman számára közös, parkosított udvar tartozik. A ház udvar felé eső oldalán egy fedetlen terasz található, ahol nyári időszakban kényelmes kerti bútorokban ejtőzhetnek a vendégek. Az épület hátsó részében, a rózsalugas mögött, tető alatt található egy asztal padokkal, ahol rossz idő esetén is élvezhetik a friss, mátrai levegőt.

A kertben egy 5 x 3 x 1,2 m-es egy épített süllyesztett úszómedence, valamint szalonnasütő/bográcsozó hely asztallal, padokkal, és egy kis kerti grill is a vendégek rendelkezésére áll. Ezen kívül ping-pong asztal, napozóágy, gyerekeknek homokozó teszi teljessé a kikapcsolódást. A zárt udvaron több autó számára van beállási lehetőség, valamint van egy garázs is.

A ház köves út mentén, de nem a főút mellett van. A szomszédban élelmiszerbolt található. Az utcában orvosi rendelő, patika.

Árak, feltételek:

Felnőttek részére: 2.750,- Ft/fő/éj
Gyermekek részére: 2.000,- Ft/fő/éj
2 fő esetén: 3.500,- Ft/fő/éj

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, annak mértéke: 350,- Ft/fő/éj (18 éves kortól fizetendő).

Kérje egyedi árajánlatunkat!

SZÉP Kártyát (OTP, MKB, K&H) elfogadunk.

Környék, programlehetőségek:

Parád Heves megye legszebb részén, a Mátra északi lábánál, a Tarna patak széles völgyében, a 24-es számú főút mentén helyezkedik el. A település Észak-Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi helye, a palóc néprajzi csoport központja, gyógyvizeiről híres község, az ország legrégibb gyógyhelyeinek egyike. A Mátra csodálatos természeti adottságai: a jó levegõ, a csend, a gyógyvizek kiváló lehetőséget nyújtanak egyes betegségek gyógyítására. Egész évben lehet rövidebb, hosszabb túrákat tenni a környék gyönyörû tájain.

Látnivalók a környéken:
- Parád: Palóc ház, Joachin népi fafaragó kiállítása. Parádfürdő: Cifra Istálló, Csevice forrás, Rákóczi fa, Ilona vízesés, Freskó étterem.
- A szomszédos településeken, Sirok, Recsk, Eger, Egerszalók, Demjén, Gyöngyös, Sástó, a Mátrában mindenki találhat kedvére való programot. Mátraderecskén a Mofetta és egy termálfürdő található.


   


Vissza a kereséshez »